LIVE LIFE ON THE ROCKS Met Liefmans 0.0

Fun, verfrissing en boordevol smaak maar dan simpelweg zonder alcohol? Yes! Da's Liefmans On the Rocks 0.0. Je geniet dezelfde sprankelende apero-ervaring, maar dan gewoon 0.0. Zo eenvoudig kan het zijn!
Meer info
Liefmans Fruitesse Glas Serve on the rocks

Sprankelend aperobier

Liefmans On the Rocks

Met die verfrissende fruitbier is het altijd gezellig samenzijn. Liefmans On The Rocks geeft extra smaak aan jouw borrelmoment. Serveren doe je in het speelse glas, altijd on the rocks en met een grote smile op je gezicht. Cheers!
Meer info

Verfrissend alcoholvrij fruitbier

Liefmans On The Rocks 0.0

Dezelfde vertrouwde Liefmans Fruitesse-smaak maar dan gewoon in een 0.0 jasje: probeer zelf de nieuwe Liefmans 0.0. Voor een sprankelend glas vol borrelplezier om te proosten op het goede leven.
Meer info

Verfrissend en peachy apérobier

Liefmans On The Rocks Peach

Liefmans On The Rock Peach is een verfrissend, sprankelend en dorstlessend apérobier met een intense fruitige, knisperende perziksmaak. De lente én de zomer maar vooral veel smaak in je glas. Ideaal om van te genieten als apéro samen met vrienden!
Meer info

It's apero o'clock!

Met Liefmans smaakt je borrel naar méér!

On the rocks

On The Rocks Glas

STIJLVOL EN BOORDEVOL SMAAK

Let the good times roll! Ingrediënten voor de leukste borrel? Je beste vrienden, het lekkerste drankje en het unieke Liefmans-glas. Voeg gewoon (véél) ijs toe en en geniet van een perfect on the rocks moment. Cheers!
Naar de shop

De perfect match voor

Cocktails

Zin in een cocktail die nét dat tikje anders is? Gebruik dan bier als basisingrediënt! Liefmans On The Rocks is niet alleen een van de meest fruitige bieren, het smaakt ook heerlijk in een verfrissende cocktail.

Instagram icon #liefmans